Over ons:

Jacobs (Presentation Products) is in oktober 2007 opgericht door Jaap de Ruiter.

 

In 1927 is familie De Ruiter begonnen met het produceren van natuur lederen tassen onder de merknaam Ruitertassen. Door de jaren heen en dankzij de kwaliteit en hun professionele toewijding heeft Ruitertassen een wereldreputatie opgebouwd. Het maken van producten is Jaap met de paplepel ingegoten en hier is zijn voorliefde ontstaan voor het maken van mooie, stijlvolle en functionele producten.

 

Na jaren werkzaam geweest te zijn bij bedrijven in de opberg- en presentatiematerialen besloot Jaap voor zichzelf te beginnen. Jaap onderscheidt zich met Jacobs door persoonlijk aangepast advies te geven. Hij is betrokken en biedt vakbekwame orderbegeleiding, concurrerende prijzen en snelle levertijden. De klant staat bij hem centraal en het op locatie presenteren van zijn opberg en presentatieproducten is een mogelijkheid.

 

Hij weet dan ook precies wat er speelt en blijft op de hoogte door onder andere het regelmatig bezoeken van relevante nationale en internationale beurzen.

promotie, opberg en presentatie producten

 

slimme ontwerpen en perfecte afwerking

 

exclusieve, op maat gemaakte producten

 

diverse materiaalsoorten en extra’s
Maatwerk

Klantgericht

Alle details

Proefmodel

Dit…doen we ook!

KLAPR

Klapr sfeerfoto

Klapr is een label van Jacobs en heeft een mooie collectie unieke en duurzame standaard opberg- en presentatiemiddelen. U kunt deze producten via de vernieuwde Klapr webshop bestellen. De collectie bestaat uit de standaard opbergbox, de koffer, de presentatiemap en de elastomap en is verkrijgbaar in 7 kleuren of Kraft.

 

De opberg en presentatieproducten zijn op voorraad en daarom snel te leveren. De producten zijn standaard per stuk te bestellen en vanaf € 50,00 wordt uw bestelling kosteloos thuis bezorgd. De nieuwe webshop is strak en overzichtelijk en vooral…krachtig Klapr.