Klapr producten bedrukken

De Klapr collectie opberg en presentatiemiddelen leent zich uitstekend voor het thuiswerken. Ze zijn al per stuk verkrijgbaar in de webshop en nu vanaf 10 stuks te voorzien van een eigen ontwerp door middel van een digitale bedrukking of een tampondruk.

Digitaal bedrukken wordt direct op het product geprint. De vier basiskleuren worden gemengd en daar maakt de printer elke gewenste opdruk mee in full colour. Alle Klapr producten met uitzondering van de koffers en de ordner kunnen een digitale bedrukking krijgen.

Tampondrukken is een drukmethode waarbij bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. Het ontwerp van bijvoorbeeld uw logo wordt op een metalen plaatje aangebracht en via een rubberen beelddrager op het product bedrukt. De gehele collectie kan voorzien worden van een tampondruk.

Bezoek de Klapr webshop voor de prijslijst per product en de mogelijkheden.