Malmberg: betrokken, zorgvuldig & inclusief

De missie van Malmberg is om leerkrachten en docenten te ondersteunen, zodat zij het beste onderwijs kunnen geven. Zodat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit doen ze door leeroplossingen te bieden: methoden, toetsen van hoge kwaliteit, een platform en support. Op papier en digitaal. Elke dag wordt met passie en zorgvuldigheid aan hun methoden gewerkt.

Onderwijs zit Malmberg in het DNA sinds 1885. De boek- en papierhandel is snel uitgegroeid tot een succesvolle boekhandel en uitgeverij. Het is uitdagend en altijd in ontwikkeling.

Als leraar maak je het verschil: je bent rolmodel, een coach, inspireert leerlingen en helpt ze op weg naar een succesvolle toekomst. Elke dag is een uitdaging. Daarom werken 300 bevlogen collega’s aan hoogwaardige leermethoden en praktische ondersteuning. Zij denken vanuit dagelijkse situaties en staan in direct contact met scholen. Samen werken zij aan de oplossingen van vandaag en morgen.

Jacobs heeft Malmberg een op maat gemaakte alfabet speeldoos met inhoud mogen leveren. De doos is aan de buitenkant voorzien van een full colour eigen ontwerp. De binnenkant heeft twee vakken waar speelse kaarten met vrolijke alfabet voorstellingen in liggen. De speeldoos wordt ingezet op het lager onderwijs.