Een goede presentatie is het halve werk

Een goede presentatie is erg belangrijk in de interieur wereld. Zo ook voor het in Barneveld gelegen Eleonora. Deze groothandel in meubelen is al ruim 25 jaar actief en valt sinds begin dit jaar samen met de merken By-Boo, Mattz en Sevn onder de overkoepelende noemer Dutch Interior. Met meer dan 1000 dealers wereldwijd heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd.

Van Industrieel tot Retro en van Design tot Mix & Match; de collecties van Eleonora sluiten naadloos aan op de trends van vandaag en morgen.

Eleonora staat voor kwaliteit en inspirerende collecties in lifestyle. Die kwaliteit uit zich ook in de presentatie van onder andere de stofstalen. Ze gebruiken hiervoor een gepersonaliseerde stalenkap en stalenhanger om de stofstalen in te presenteren. De op maat gemaakte stalenkap met flexibele rug en nikkelen busschroeven biedt gebruiksgemak en zorgt ervoor dat de kap altijd mooi aansluit. Om de presentatie af te maken is de stalenkap afgewerkt met het logo van Eleonora.​