MyArtBook: het ultieme schetsboek

Papicolor is een snel groeiende internationaal georiënteerde onderneming op het gebied van gekleurd papier, enveloppen, karton & kaarten, scrapbookmaterialen, hand-en brushlettering producten en stempels.

Dit jaar hebben zij een revolutionair schetsboek op de markt gebracht onder de naam MyArtBook. Het is een veelzijdig schetsboek dat zelf samen gesteld kan worden met elf papiersoorten voor meerdere technieken. Je kan zelf bepalen hoeveel en welke kwaliteit papier je aanschaft. De vellen papier zijn voorzien van een unieke afscheur rand.

MyArtBook bestaat uit een harde kaft omplakt met fijn linnen papier en een gouden foliedruk, flexibele elastieken om het papier op zijn plek te houden en een ringband mechaniek. De harde kaft kan volledig omgeslagen worden om het gebruik nog makkelijker te maken. Dit product is verkrijgbaar in A3, A4 en A5 formaat.

MyArtBook is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Jacobs en Papicolor.