Hotel van uw dromen

Hamburg is een van de grootste steden van Duitsland en staat bekend om zijn havengebied. Het is een belangrijke culturele en commerciële plaats en populaire toeristische bestemming aan het worden.

Het PierDrei Hotel Hafencity Hamburg ligt in een van de hipste nieuwe wijken, Hafencity, waar een opvallende mix van oude en nieuwe architectuurstijlen samenkomen. Dit havengebied is een must bij een bezoek aan Hamburg.

De ontwerpers van dit gloednieuwe hotel (geopend in september 2019) vonden het tijd voor een frisse kijk op Hamburg en hebben de hartslag van hun stad laten weerspiegelen in hun hotel. Het hotel beschikt over 212 inspirerende kamers en onderscheidt zich van andere hotels door de pulserende sfeer en hartslag. Er is een daktuin, een vrije zone voor ouders en echte avonturiers kunnen in een caravan slapen.

Jacobs heeft een op maat gemaakte gastenmap met een ringband mechanisme en magnetische sluiting mogen leveren. De map heeft een blindpreeg en meerdere foliedrukken. De gastenmap wordt gebruikt voor de hotelkamers en is voorzien alle nodige Hamburg informatie.
Alles van A tot Z.