Trendy covermateriaal

De papierwereld is constant in beweging. Dit is nodig op het gebied van innovaties en trends, want uiteindelijk beslist de consument hoe populair jouw product gaat zijn.

Daarom is het regelmatig bezoeken van beurzen belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in papierland. Zo worden de covermaterialen om de opberg en presentatiemiddelen mee te omplakken steeds meer verantwoord en natuurgetrouw…en daar houden wij van.

Een nieuw populair covermateriaal van NAPURA is ‘Sisal’ van Winter Company. Dit materiaal is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling met fijne details. Er kan op dit covermateriaal gepreegd worden en het bijzondere hieraan is dat de preeg automatisch al een kleurverschil oplevert door de zogenaamde thermo reactie.

Jacobs kan uw producten geheel op maat en naar wens leveren…omplakt met dit covermateriaal.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.