Vakwerk

Vakwerk :: Ik heb Jacobs Presentation Products gevonden via internet en zij hebben voor een klant van mij een showmap op maat gemaakt. Ik ben heel tevreden over zowel het resultaat (vakwerk!) als de samenwerking. Kortom voor herhaling vatbaar.
Patricia Rehe, eigenaar Studio Braaf:: 24-05-2013

Meer...

  • Kleinere aantallen voor een goede prijs :: Jacobs Presentation Products vervaardigt samen met ons unieke producten. Wanneer wij een idee hebben stemt Jaap dit af op de wensen en zorgt voor een perfecte afwerking. Doordat Jacobs kleinere aantallen voor een goede prijs kan leveren sluit dit perfect aan op onze doelgroep.
    Marco Harzing, Eigenaar Graviant Educatieve Uitgaven:: 20-06-2013
  • Net iets anders :: Jacobs Presentation Products heeft ons gepersonaliseerde mappen en ordners geleverd. Wij hebben prettig samengewerkt, want Jacobs Presentation Products komt de afspraken na, levert op tijd en heeft aparte producten. Net iets anders dan een ander, dat past bij ons.
    H. Krikke, directeur Elektrotechniek Barneveld:: 23-05-2013 09:05
  • Jacobs heeft oog voor mooi resultaat :: Ik heb de samenwerking met Jacobs Presentation Products erg positief ervaren. Jaap is een ondernemer in hart en nieren, direct in zijn communicatie en heeft oog voor mooi resultaat. Daarnaast heeft hij op een prettige manier met ons meegedacht met de klantvraag en alternatieve producten aangeboden.
    Aliene Laméris, Projectmanager Commotion Communicatie BV, Barneveld:: 19-06-2013