jan 21, 2019

ténax is innovatie, duurzaamheid en milieubewustzijn


ténax is, dankzij continue innovatie en 40 jaar ervaring, één van de grootste zeefdrukkerijen in haar vakgebied van Europa. Met een modern machinepark van een hoog kwaliteitsniveau zijn zij toonaangevend op het gebied van zeefdruk, foliedruk en digitale druk op verpakkingen. 

 

Later dit jaar wordt het nieuwe, duurzame bedrijfspand in Ommen in gebruik genomen. Dit betekent dat het machinepark wordt uitgebreid met een flink aantal nieuwe machines zodat zij ook over metalliseer- en laklijnen beschikken.

Milieubewustzijn, innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen voor ténax. Om het proces van Line Clearance te ondersteunen, heeft ténax destijds gekozen om verzegelde goedkeur-monsters te archiveren in standaard zwarte Klapr opbergboxen. Kleurreferenties zijn namelijk van onschatbare waarde tijdens lijn-vrijgaves en vanzelfsprekend tijdens de reguliere kwaliteitscontroles.

De opbergbox wordt gedurende de productie echter ook ingezet als verzameldoos van kwaliteits-gerelateerde data en hulpmiddelen en heeft door haar robuuste afwerking haar nut al ruimschoots kunnen bewijzen. Ténax heeft door haar grote verscheidenheid aan artikelen ook een eigen formaat opbergbox laten ontwikkelen door Jacobs, met name voor verpakkingen groter dan 400 ml.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.