sep 25, 2017

Een speciale editie nieuwsbrief in het teken van wol


Om de diversiteit van de Best Wool Carpets collecties zo goed mogelijk te kunnen presenteren aan klanten zijn er in samenwerking met Jacobs Presentation Products een aantal duurzame presentatie en opbergmiddelen vervaardigd.

Wol is een zeer hoogwaardig product, is toegankelijk en past bijna in elk interieur. Sinds 1982 ontwerpt, produceert en distribueert Best Wool Carpets vanuit Best in Nederland prachtige wollen vloerbedekking en vloerkleden. Echte en eerlijke natuurproducten voor mensen die kwaliteit waarderen.

Interieur is onderhevig aan mode - smaken veranderen en er ontstaan onafgebroken nieuwe ideeën en producten. Daarom is tijdloosheid een belangrijk concept zodat tapijt en vloerkleden jarenlang mee kunnen gaan, maar wel met eigentijdse kleuren en ontwerpen. De opberg en presentatiemiddelen zijn zo gemaakt dat het makkelijk is de voorbeelden per collectie te wisselen.

Op de foto ziet u een voorbeeld van een  kleurenselectie van Best Wool Carpets en hoe het in zijn geheel in een stalenkoffer gepresenteerd en vervoert wordt. De stalen zijn te verwisselen per collectie en er is keuze uit een bak of een harmonica stapel. Beide constructies worden door magneten vastgehouden en zijn hierdoor makkelijk te verwisselen.

Voor de volledige nieuwsbrief kunt u hier klikken.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.